Diğer Bir Oyun şekilde Iddaa Sistem Oyunudur

İyi bir iddaa oyuncusunun ilk öğrenmesi gereken iddaa kurallarıdır. Şimdi bu sahte siteyle irtibata geçelim bakalım nasıl bir diyalog yaşanacak aramızda. Bir de ekşisözlüğe bakalım. Maç ertelenmesi de bir diğer soru. Kafanıza takılan, sormak istediğiniz bir soru varsa yorum kısmında yazabilirsiniz. Kategoriler kısmında iddaa sistem yazıları bölümünde tüm sistem çeşitlerini ayrıntılı olarak yazdık faydalanabilirsiniz. Çünkü zaten sisteminden handikabına, alt-üstüne hepsini tek tek sizlere yazdık. Bu seçeneklerin hepsini tek tek ayrı konu olarak yazdık. Bu paylaşımları, neredeyse tüm bahis sitelerinde üyeliği olan ve neredeyse hepsini test eden bir arkadaşınızın kardeşinizin tavsiyesi, görüşleri olarak kabul edin. Neredeyse her yöntemle para yatırma. Yazımızı sonlandırmadan önce internetten online iddaa oynayabileceğiniz yüksek oranlarla daha fazla para kazanabileceğiniz, her maça canlı iddaa ve tek maç oynama imkânı sunan lisanslı iddaa sitelerini sizlere veriyoruz. Eğer para kazanmak istiyorsanız denemenizi tavsiye ederiz. En az da eğer yanında “3” yazmıyorsa 4 maç oynamalısınız. Eğer ilk yarı/maç sonucu oynayacaksanız iki maç oynayabilirsiniz. Uzatmalar sonucu ev sahibi takım kazandı.


Bu durumda sizin tahmininiz tutmamış oluyor, maçın sonucu normal süresi berabere bittiği için “0” oluyor. Örneğin bir maça “1” verdiniz maçın normal süresi berabere bitti ve uzatmalara gitti. Yani ev sahibi ya kazanır ya da berabere kalır diyebiliriz bu iddaa “1-0” çifte şans olarak geçer veya ya berabere biter ya da konuk ekip kazanır dersek “02” olarak adlanır. Bültende ev sahibi ve konuk ekip olarak gösterilen maçlar için tahmin yapmanız gerekir. “1” ev sahibini, “0” beraberliği, “2” konuk ekibi temsil eder. Unutmayın iddaadan güzel paralar kazanmak istiyorsanız bunun yolu canlı iddaadan geçer. İddaa canlı iddaa vermiyor bu yüzden bu siteler daha çok tercih ediliyor. İddaa oynama kuralları çok geniş bir anlatım gerektiriyor. İddaa kuponunda en fazla kaç maç en az kaç maç oynanır öğrenmek isteyenler de diğer içeriklerimizi okuyabilirler. Yani maç ekstra uzatmaya veya penaltılar gittiyse 90 dakikanın skoru baz alınır ve ona göre resmi sonuçlar açıklanır. Bu bültende sadece futbol değil basketbol ve iddaanın kendi kararına göre başka sporlar da olur. Kazanç hesaplanmasında oynadığınız tahminlerin oranları birbiriyle çarpılır ve son olarak misli oynama durumunuza göre onunla çarpıma girer. Oynadığınız kupon tuttuysa paranızı 1 yıl içerisinde alma hakkınız vardır. Kupon bedeli internetten oynandığı zaman minimum 1 TL’dir.


O kupon geçersizleşir. Çünkü kupondaki o maçın oranı ertelendiği tarihte farklı olabileceğinden dolayı paranız iade edilir. Ancak bu kupondaki maç sayısına da bağlıdır. Programda belirtilen maç saatine kadar yani maç başlayana kadar iddaa oynayabilirsiniz. “3” yazmasının anlamı yanında 3 yazan maçlardan oynarsanız bir kuponda 3 maçta oynayabilirsiniz demektir. Bir kuponda en fazla 15 maç oynayabilirsiniz. Ama diyelim ki kuponda 5 maç var ve 4 tanesi tutup bir tanesi ertelendi. Örneğin Ecopayz hesabı açmak kolaydır ama çekim yaparken sizden yüksek komisyon ister. Aslında Tipobet’e giriş yaparken size sms doğrulama mesajı gönderilir ama siz yine de şifrenizi paylaşmamaya dikkat edin. Güncel bonuslar için Tipobet giriş yaptıktan sonra promosyonlar sayfasına bakabilirsiniz. Şikayetvar sitesine giriş yaptıktan sonra karşıma çıkan sayfa. Tipobet’e üye olduktan sonra yatıracağınız ilk yatırıma karşılık olarak %100 bonus alırsınız. Maç başladıktan sonra sistemde o maç kapanır. Kalkıp da tek maç yazdıysanız ve o maç ertelendiyse bayiden kupona yatırdığınız tutarı aynı şekilde geri alabilirsiniz. Uzun bir yazı ile sizleri sıkmaktansa iddia kurallarını basit, sade şekilde önemli olan, mutlaka bilinmesi gerekenleri vereceğiz. Onun için kendinizi mutlaka frenleyin. Onun için kişisel güvenliğiniz koruma altındadır. Tahminde bulunduğunuz maçlar için sonuç tahmininde çifte şans dediğimiz seçeneği de kullanabilirsiniz. Sonuç olarak bir şeyin nasıl oynandığını, kurallarını bilmeden oynayamazsınız, oynasanız da kaybedersiniz.